Behandelingen

Uw huid verdient het beste!

Huidtherapie van Brakel bestaat al sinds 2003 in Barneveld en onze huidtherapeuten zijn echte huidexperts.
Wacht niet langer en neem contact op.

Rosacea

Wilt u hier eindelijk van af?! Blijf er niet langer mee rond lopen. Men komt vanuit heel Nederland naar onze Rosacea Kliniek Barneveld.

Acne

Last van acne of jeugdpuistjes? Huidtherapie van Brakel in Barneveld biedt effectieve behandelingen tegen acne en pakt het probleem aan van buiten en van binnen.

Oedeem

Heeft u last van een ‘dikke’ arm, been of gezicht omdat u vocht vast houdt? Dit kan ontstaan na een operatie of een behandeling bij kanker.

Overbeharing

Afrekenen met overbeharing? Huidtherapie van Brakel in Barneveld biedt twee behandelmethodes: de snelle LightSheer Diode laser en elektrische epilatie.

hannah bindweefselmassage

Deze speciale hannah bindweefselmassage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage! Kom het snel ervaren!

Mooi ouder worden?

Of wilt u een mooiere huid? Dankzij Dermatude Meta Therapy heeft u daar meer invloed op dan ooit. Wij zijn 1e geworden bij Dermatude Specialist van het jaar 2019!

Huidverbetering

Zit u niet lekker in uw vel door een huidaandoening of huidprobleem? Of wilt u gewoon een effectieve gezichtsbehandeling ondergaan? Bel snel voor een afspraak.

Lasers

Met de laser verlossen wij u van uw ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam. Ook rode adertjes, couperose, steelwratjes, ouderdomsvlekken op de handen of in het gezicht behandelen wij hiermee.

Producten voor huidverbetering

Kom langs aan de balie om uw favoriete huidverbeteringsproducten van hannah, Absolution, LavieSage, Juliette Armand, Luka Cosmetics, Dermatude en Lamara te kopen.

Absolution Gezichtsbehandeling

Houdt u van 100% natuurlijke en biologische producten dan zijn de behandelingen van Absolution echt wat voor u!

Consult met huidscan

Wilt u advies over uw huid of weten welke huidproducten u het beste kunt gaan gebruiken. Maak een afspraak voor persoonlijk en eerlijk advies.

Peelings

Kan uw huid wel een oppepper gebruiken? Wij hebben verschillende peelings, variërend in sterkte. Zelfs een peeling voor in de zomer maanden!