Behandelingen

De behandeling door de huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel

 

Het onderzoek

U begint met een persoonlijk gesprek waarin u uw klachten en verwachtingen naar voren brengt. Samen met de gegevens van de eventuele verwijzende arts vormt uw informatie de basis voor het onderzoek.

Behandelplan

We maken, in nauw overleg met u, een behandelplan. De resultaten van het eventuele onderzoek zijn daarbij richtinggevend.

Behandelingen

Na de vaststelling van het behandelplan volgen de behandelingen.

Aanvullende adviezen

Tijdens en na de behandelingen geeft de huidtherapeut adviezen. Ze zijn bedoeld ter ondersteuning van de behandeling of ter voorkoming van herhaling van de klacht.

Evaluatie

Voor een succesvolle behandeling is uw motivatie als patiënt onmisbaar. Tijdens en na de behandelingen kijk u samen met de huidtherapeut naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het bedoelde effect hebben.

Vergoedingen

Om een beroep te kunnen doen op een huidtherapeut is vaak een verwijzing van een arts of een specialist nodig. De vergoedingen voor de behandelingen door een huidtherapeut verschillen sterk. Ze zijn afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Veelal moet u aanvullend verzekerd zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft en op deze site kunt u ook kijken bij tarieven.

De producten van Absolution, Juliette armand en hannah voor thuisgebruik worden niet vergoed.

Dermatude Meta Therapy

Mooi ouder worden? Dankzij Dermatude Meta Therapy heeft u daar meer invloed op dan ooit.

Acne

Last van acne of jeugdpuistjes? Huidtherapie van Brakel in Barneveld biedt effectieve behandelingen tegen acne.

Overbeharing

Afrekenen met overbeharing? Huidtherapie van Brakel in Barneveld biedt twee behandelmethodes: de snelle LightSheer Diode laser en elektrische epilatie.

hannah bindweefselmassage

De bindweefselmassage bij Huidtherapie van Brakel in Barneveld is volgens de speciale methode van hannah.

Camouflage

Littekens, spataderen, wijnvlekken en donkere of lichte pigmentvlekken kunnen hinderlijk zijn. Camouflage is de oplossing: Huidtherapie van Brakel in Barneveld kan ze minder opvallend maken.

Couperose/vaatjes

Couperose (rode wangen) is een veelvoorkomend huidprobleem. De oorzaak: verslapping van de spiertjes in de wand van de bloedvaatjes van de huid.

Huidverbetering

Zit u niet lekker in uw vel door een huidaandoening of huidprobleem? De kans is groot dat Huidtherapie van Brakel in Barneveld u kan helpen.

Lasers

Een laserbehandeling ondergaan? Huidtherapie van Brakel in Barneveld beschikt over twee laserapparaten: de LightSheer Diode laser en de QuadroStar laser.

Littekenbehandeling

Littekenbehandeling nodig? Door verschillende oorzaken kan een huid verhard, verkleurd, verkleefd of verdikt zijn.

Oedeemtherapie

U bent of komt in behandeling voor oedeemtherapie bij de huidtherapeut van Huidtherapie van Brakel omdat u last heeft van ´lymfoedeem´ ook wel oedeem of vochtophoping genoemd.

Producten

Huidtherapie van Brakel werkt met vier verschillende productlijnen voor huidverbetering.

Steelwratjes

Steelwratjes treden vaak op latere leeftijd op onder de oksels en rond de hals en borsten.