Dermatude Meta Therapy

De behandeling

Meta therapy start met een kuur van 4 wekelijkse behandelingen. Gedurende deze startkuur ziet u de huid al verbeteren. Vervolgens wordt  de frequentie afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken ofwel 4 behandelingen verspreid over 2 maanden. Als het gewenste resultaat bereikt is dan kunt u periodiek een behandeling ondergaan om het resultaat te onderhouden.

Naast het gezicht kan ook de hals en het decolleté worden behandeld. Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om zeer gerichte rimpel correcties uit te voeren. Hierbij wordt met een speciale techniek de huid onder de rimpel geactiveerd. Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Wederom een natuurlijk proces.

Versterk het effect!

Voedingssupplementen en een productensysteem voor thuis thuisproducten dragen bij aan een optimaal resultaat. Het is van belang dat u tijdens de kuur de behandelingen thuis ondersteunt met de Dermatude producten. U mag thuis geen andere producten gebruiken om allergische reacties te voorkomen. Dit verlengt het effect van de behandelingen en draagt bij aan een nog beter resultaat. Door de behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor de werkzame stoffen in de Dermatude producten.

U mag thuis geen andere producten gebruiken om allergische reacties te voorkomen.

Wij adviseren u de Skin Boost&Lift van LavieSage Nutricosmetics te gaan gebruiken voor huidverbetering van binnenuit. Deze voedingssuppletie activeert processen in het lichaam die huidvernieuwing en verbetering tot stand brengen. Het collageen en de elastine peptiden zorgen voor stevigheid en extra elasticiteit van de huid, waardoor gezichts-en lichaamscontouren sterk verbeteren, fijne lijntjes verdwijnen en rimpels vervagen. De vochtbalans en het volume van de huid worden verbeterd door hyaluronzuur en chondroïtine, terwijl onnodig vochtverlies voorkomen wordt door de aanwezigheid van ceramides.

Behalve de buitengewone anti-aging functie geeft Skin Boost&Lift de beste en de onmisbare ondersteuning bij behandelingen waarbij herstel en meer volume van belang is.

Goed om te weten:
De behandeling wordt bij Huidtherapie van Brakel uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut, speciaal opgeleid voor een breed scala aan paramedische en cosmetische behandelingen. Professioneel en betrokken, vanaf de eerste behandeling tot en met de nazorg.

Actie: Kosten van het Intake gesprek is tijdelijk gratis!

Bij een kuur van 8 behandelingen met SkinCare set ontvangt u een Perfect Skin Blur Crème 30 ml cadeau t.w.v. €42,- en de Multi Defense 50 ml SPF 30 t.w.v. €45,-

Bij een mini kuur van 4 behandelingen ontvangt u de Perfect Skin Blur Crème 30ml cadeau t.w.v. €42,-

Snel starten met Dermatude Meta Therapy in Barneveld? Of wilt u meer informatie? Bel 0342 – 746010 of mail info@huidtherapie-vanbrakel.nl

Voor en na