Rosacea

Rosacea

Heeft u last van Rosacea of een rode huid? Dan heeft u waarschijnlijk alles al geprobeerd om hier van af te komen maar heeft niets geholpen. Huidtherapeut Jade van Brakel heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van de rode huid en het behandelen van Rosacea. Hier heeft zij reeds 16 jaar ervaring mee.

Rosacea is een chronische huidaandoening die veel voorkomt, 3 tot 4% van de bevolking heeft er mee te maken. Opvallend is de roodheid die meestal op beide wangen zichtbaar is. In verdere stadia kunnen bloedvaatjes uitzetten (couperose), papels en pustels verschijnen en uiteindelijk kan rhinophyma ontstaan, waarbij de neus gaat vervormen.

Rosacea kan  sterk van invloed zijn op de kwaliteit van leven, mede omdat het primair in het gezicht plaatsvindt. De oorzaak van rosacea is tot op heden niet bekend, wel zijn er verergerende factoren zoals bepaalde voedingsmiddelen en alcohol. Er is een reeks van behandelingen tegen rosacea. Deze kunnen goed aanslaan maar vaak keert de rosacea terug. Met de Rositta werkwijze behandeling kunnen wij iets aan uw rosacea doen.

Begin 2019 is Jade een tweede behandellocatie gestart voor de Rositta Kliniek in Assen genaamd Rosacea Kliniek Barneveld.

De eigenaresse Rositta Kaijser van de Rositta kliniek in Assen heeft gedurende 30 jaar haar behandelmethode voor Rosacea geoptimaliseerd. Deze unieke methode leidt in bijna alle gevallen tot een blijvend klachtenvrij gezicht.  Tot voor kort was de praktijk in Roswinkel. Met de nieuwe kliniek in Assen, geopend in 2017,  kan worden voldaan aan de toenemende vraag naar de behandeling. De Rositta kliniek behandelt veel mensen die in het medische circuit geen afdoende behandeling gevonden hebben.

Op de website Rositta kliniek ziet u meerdere voor en nafoto’s. Indien u op zoek bent naar een adequate behandeling dan kan de Rositta behandelingen u helpen!

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek leg ik u graag uit wat ik voor u kan gaan betekenen. Hopelijk belt u snel voor een afspraak of vul online dit formulier in.