Laser bij rode adertjes & couperose

Heeft u van die hinderlijke rode adertjes in het gezicht en wilt u hiervan af? Bij Huidtherapie Van Brakel kunt u de rode adertjes  laten behandelen met de nieuwste methode: de diode laserbehandeling met de Elvii 532 VP KTP laser. U kunt dus van die hinderlijke rode vaatjes afkomen.

Bij couperose is er sprake van een toename van kleine bloedvaatjes in het gezicht. Couperose instaat wanneer oppervlakte adertjes in de huid slapper zijn geworden waarna ze gaan verwijden. Couperose/ rode adertjes gaan niet vanzelf weg en kunnen uitstekend met de laser worden behandeld. De verwijde vaatjes hebben doorgaans geen functie meer en kunnen daardoor veilig worden verwijderd. Huidtherapeut Rianne Boon- Boekhout heeft reeds 11 jaar ervaring met het geven van laserbehandelingen.

Couperose is een andere huidaandoening dan Rosacea. Daarbij komen namelijk niet alleen de rode adertjes voor maar ook ontstekingen en bultjes.

In het behandelen van Rosacea is Jade van Brakel gespecialiseerd.

U bent van harte welkom bij ons in de praktijk. Wij informeren u graag kosteloos en vrijblijvend. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0342-746010.