Wie zijn wij

Over Ons

 

Huidtherapie van Brakel, onder leiding van Jade van Brakel, is sinds 2003 gevestigd in Barneveld. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met het behandelen van acne, rosacea, overbeharing, oedeem, littekens, laserbehandelingen bij pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose en haargroei.

Ook voor effectieve huidverbetering bij huidverslapping, lijntjes en rimpels kunt u bij ons terecht. Met de hannah bindweefselmassage of Dermatude Meta Therapy zult u zo mooi mogelijk ouder worden!

Huidverbetering kan ook van binnenuit, vandaar dat er niet enkel gekeken wordt dan naar uw huid alleen. Wij adviseren u ook over suppletie, voeding en levensstijl.

De professionele huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel hebben ieder hun eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en krijgt u de beste zorg die u nodig heeft. Elke behandeling wordt uitgevoerd door huidtherapeuten die hun vak verstaan. De sfeer is ontspannen en in de huiselijke wachtkamer kunt u een lekkere kopje koffie of thee nuttigen.

De huid is onze passie en uw huid verdient het beste! Wij zullen ons voor meer dan 100% inzetten om u van dienst te zijn.

Zit u niet lekker in uw vel door een huidaandoening of huidprobleem? Of wilt u gewoon een fijne een effectieve gezichtsbehandeling ondergaan. Bel ons voor een afspraak. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze praktijk.

 

Wij zijn aangesloten bij:

Wet BIG en Kwaliteitsregister Paramedici

Sinds 1 januari 2003 is het beroep huidtherapeut geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG artikel 34). Daarmee werd huidtherapeut een erkend paramedisch beroep en een beschermde beroepstitel. Alleen wie in het register is ingeschreven, mag de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar. Al onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en voldoen daarmee aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep NVH.

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

De NVH is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. Zij zorgt voor het continu optimaal houden van de kwaliteit en oor een goede positie van de huidtherapie. Al onze huidtherapeuten zijn lid van deze vereniging.

Klachtrecht

Huidtherapeuten voldoen aan de beroeps- en opleidingseisen die de wet aan paramedici stelt. Bovendien is op hen de Wet Klachtrecht cliënten zorgsector van toepassing. Om hier invulling aan te geven is de NVH sinds 1 januari 2003 aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Het secretariaat van de KCP is ondergebracht bij het Nederlands Paramedisch Instituut in Amersfoort.

Leer ons beter kennen

Jade van Brakel

Eigenaresse / huidtherapeut / schoonheidsspecialiste

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later een beroep wilde waarin ik zelfstandig ondernemer kon zijn en waarmee ik mensen kon helpen.

Mijn interesse in de huid is ontstaan doordat ik als kind veel problemen had met mijn huid.

Eerst heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd maar het gaf mij meer voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen.

Zodoende werd ik huidtherapeut en nam ik in 2003 een praktijk voor huid- en oedeemtherapie over in Barneveld. Deze praktijk was gevestigd in het spreekuurcentrum van de Gelderse Vallei.

Door de groei van deze praktijk zijn wij in 2010 verhuisd naar De Zorgpraktijk aan de Rozenstaat. Inmiddels zijn wij met een leuk team van deskundige huidtherapeuten.

Naast het behandelen van huidproblemen vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw huid effectief kunnen verbeteren en verjongen op een natuurlijke manier.

Mijn specialisatie is huidverbetering met de Dermatude Metatherapy.

Ik kijk er naar uit om u van harte welkom te heten bij ons in de praktijk.

Evelien Deinum

Huidtherapeut / orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur / orthomoleculair energetisch therapeut

Mijn naam is Evelien Deinum en ik werk 4 dagen per week als huidtherapeut in Barneveld. Nadat ik de 4 jarige opleiding HBO Huidtherapie in Utrecht had afgerond in 2008 heb ik een eenmanspraktijk in Diemen opgezet. Hier miste ik erg het contact met collega’s dus toen ik een vacature tegenkwam bij Huidtherapie Van Brakel solliciteerde ik direct en inmiddels werk ik hier sinds April 2013.

Ik wilde huidtherapeut worden omdat het mij aanspreekt dat het vak een combinatie is van medisch, gezondheidszorg en contact met mensen. Hetgeen ik bijzonder en mooi vind aan mijn vak is dat ik mensen met hun huidprobleem kan helpen en het geeft mij voldoening om te zien dat je iets kan betekenen voor iemand. De veelzijdigheid en het contact met de patiënten en de behandelingen is erg leuk en interessant. Verder werk ik hier met veel plezier vanwege een goede samenwerking met een fijn team.

Mijn specialisatie is oedeemtherapie en de hannah bindweefselmassage voor huidverbetering.

Daarnaast ben ik in 2017 afgestudeerd als orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur en studeer ik nu verder voor orthomoleculair energetisch therapeut. Hierdoor kan ik u uitstekend adviseren over de producten van LavieSage, voor huidverbetering van binnenuit.

Janine van Brakel

Huidtherapeut

In het jaar 2008 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de hogeschool in Utrecht. Met de opleiding ben ik begonnen omdat ik graag mensen help en omdat het een erg veelzijdig beroep is. De veelzijdigheid van behandelingen die wij als huidtherapeut aanbieden en de verschillende patiënten die ik in de praktijk zie. Een dag is nooit hetzelfde! Het is daarnaast een vak waarbij het nodig is om je te blijven ontwikkelen en dat vind ik leuk omdat ik van studeren houd. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van huidtherapeuten (NVH) en bij het Kwaliteitesregister. Kwaliteit staat in onze praktijk hoog in het vaandel! Mijn specialisatie is oedeemtherapie aan huis.Ik behandel dan patiënten aan huis voor wie het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de hannah bindweefselmassage.

Drie dagen per week ben ik werkzaam als huidtherapeut bij Huidtherapie van Brakel, namelijk op maandag, woensdag ( ook de avond) en vrijdag.

Rianne Boon

Huidtherapeut

Ik ben Rianne en ik ben in 2005 afgestudeerd als huidtherapeute. Sinds het najaar van 2017 ben ik werkzaam in Barneveld. Voordat ik hier kwam werken heb ik ruim 10 jaar laserbehandelingen gegeven in het hele land. Die waren vooral gericht op huidverbetering, laserontharing en couperose. Na jarenlang door het land te werken kreeg ik in de zomer van 2017 de kans om in mijn eigen woonplaats Barneveld te gaan werken.

Eerlijk advies en goede kwaliteit zijn voor mij kernvoorwaarden als huidtherapeut. Daarbij vind ik het erg prettig om leuk persoonlijk contact met mijn patiënten te hebben. Mijn specialisatie ligt bij het behandelen van overbeharing, couperose en pigmentvlekken door middel van lasertherapie.
Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering met Dermatude Metatherapy. Ik werk 3,5 dag per week en ik zie er naar uit u eens te mogen ontmoeten.

Daniëlle Oostindie

Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Specialisaties:
- Permanente make-up
- hannah huidcoach / hannah bindweefselmassage;
- Dermatude Metatherapy behandeling
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude, Nouveau Contour en LavieSage.

Ik ben Daniëlle uit Nijkerk en sinds 1997 schoonheidsspecialiste. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Sauna Drome / Beauty Drome in Putten. In 2001 heb ik Jade daar leren kennen als collega schoonheidsspecialiste en zijn we vriendinnen geworden. Hartstikke leuk dat we nu weer collega's zijn!

Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up en hiervoor heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Nouveau Contour. In permanente make-up zetten heb ik veel ervaring en ik blijf trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken zoals de hairstroke techniek.
Mijn perfectionistische kant kan ik hier zeker op uiten en komt bij deze behandelingen goed van pas.
Al jaren ben ik groot fan van de producten van hannah en aan de bindweefselmassage.
Wil je het beste uit je huid halen of wil je gewoon een goede huidbehandeling plan dan een afspraak bij mij in.
Ik kijk uit naar je bezoek!

Ger-janne van Amersfoort

Receptioniste

Ik ben Ger-janne van Amersfoort. Sinds september 2012 werk ik met heel veel plezier in de praktijk als telefoniste/receptioniste voor de huidtherapeuten. Mijn vaste werkdagen zijn de maandag, dinsdag en vrijdag.

Als telefoniste/receptioniste ben ik het 1e aanspreekpunt als mensen bellen of bij ons binnen komen en ik probeer mijn steentje bij te dragen dat mensen zich op hun gemak voelen. De ene keer om een luisterend oor te zijn, de andere keer om iets voor hem of haar te regelen.
Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog heel lang bij de praktijk te werken. Wie weet zien we elkaar snel!