Het Team

De huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel

Huidtherapie van Brakel, onder leiding van Jade van Brakel, is sinds 2003 gevestigd in Barneveld. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met Huidtherapie en uw huid is bij ons in de beste handen! Wij staan voor u klaar om het beste uit uw huid te gaan halen.

De huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel hebben ieder hun eigen specialisme. Mensen met rosacea uit het hele land komen naar ons toe voor de rosaceabehandelingen. Wij staan voor professionele zorg voor u en uw huid. Elke behandeling wordt uitgevoerd door huidtherapeuten die de huid als passie hebben maar ook verder kijken dan alleen maar naar uw huid. De huid kan ook van binnenuit verbeterd worden. U komt letterlijk en figuurlijk beter in uw vel te zitten.

Wilt u zo mooi mogelijk ouder worden?! Kom een Dermatude of hannah bindweefselmassage ervaren. U voelt na 1 behandeling al hoe uw huid hiervan opknapt. Wij zijn Dermatude Metatherapy specialisten van het jaar geworden!

De sfeer is ontspannen en in de huiselijke wachtkamer kunt u een lekkere kopje koffie of thee nuttigen.

Ons doel is om u uitstekend van dienst te zijn, want u en uw huid verdienen het beste! Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze praktijk.

Onze medewerkers

Rianne Boon

Huidtherapeut

Specialisaties:
- Laserbehandelingen bij overbeharing, couperose, steelwratjes, pigment en ouderdomsvlekken;
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Acne;
- hannah huidcoach;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude en Nutramin en LavieSage.

Ik ben Rianne en ik ben in 2005 afgestudeerd als huidtherapeut. Sinds het najaar van 2017 ben ik werkzaam in Barneveld.
Voordat ik hier kwam werken heb ik ruim 10 jaar laserbehandelingen gegeven in het hele land. Die waren vooral gericht op huidverbetering, laserontharing en couperose. Na jarenlang op verschillende plaatssen in het land te werken kreeg ik in de zomer van 2017 de kans om in mijn eigen woonplaats Barneveld te gaan werken.

Eerlijk advies en goede kwaliteit zijn voor mij kernvoorwaarden als huidtherapeut. Daarbij vind ik het erg prettig om leuk persoonlijk contact met mijn patiënten/cliënten te hebben. Ik werk 3,5 dag per week (maandag, dinsdag en de donderdag) en ik zie er naar uit u eens te mogen ontmoeten.

Amanda Zijl

Huidtherapeut / schoonheidsspecialiste / Orthomoleculair Adviseur

Specialisaties:
- Rosacea
- Laser bij couperose en rode adertjes
- hannah huidcoach
- Voedingssuppletie bij huidaandoeningen en voor huidverbetering.

Ik ben Amanda en in augustus 2019 afgestuurd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Daarvoor heb ik eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Ik merkte al snel dat ik mijn kennis verder wilde uitbreiden zodat ik mensen met huidaandoeningen kan helpen. Dit komt ook vooral doordat ik zelf mijn hele leven al eczeem heb. Hierdoor weet ik heel goed hoe het is om te leven met een huidaandoening. Daarnaast ben ik al jaren bezig met het effect van voeding op de huid, door mijn eigen ervaringen. Dit heeft enorm mijn interesse gewekt en heb ik veel kennis er in opgedaan. Sinds 2022 ben ik orthomoleculair adviseur. Deze kennis wil ik graag met andere delen, zodat we samen je huidaandoening kunnen verbeteren. Dus van binnen en van buiten uit!
Na 2 jaar te hebben gewerkt als vooral oedeemtherapeut, kreeg ik steeds meer het verlangen om echt huidaandoeningen te gaan behandelen. In Barneveld heb ik deze mooie kans gekregen en kan ik verder groeien als huidtherapeut. Je zult mij zien op maandag t/m donderdag.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor huidtherapeuten (NVH) en bij het kwaliteitsregister. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.
Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Sanne Borren

Huidtherapeut

Specialisaties:
- Oedeemtherapie
- Lasers
- Acne

Mijn naam is Sanne Boon. Ik ben woonachtig in Lunteren samen met mijn man en twee kinderen.
In 2009 ben ik afgestudeerd voor de opleiding huidtherapie. Ik ben toen aan de slag gegaan in Arnhem en Huissen. In deze praktijk heb ik vooral veel oedeemtherapie gedaan en dan met name nazorg na borstkanker. Hierdoor heb ik ook in oncologische netwerken deelgenomen. Hier ben ik 12 jaar werkzaam geweest, maar ik wilde toch graag wat dichter bij huis werken. Zo kwam ik in Veenendaal terecht bij een wat meer cosmetischere praktijk en vanuit daar kwam ik eind 2022 bij Huidtherapie van Brakel terecht. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderochtend en vrijdag.

De opleiding huidtherapie ben ik gestart omdat ik zelf als puber (en soms nog) met acne te maken heb gehad. Ik weet welke onzekerheid het met zich mee kan brengen en ik wilde graag wat kunnen betekenen voor mensen met huidproblematiek. Het mooie van mijn vak vind ik de veelzijdigheid in behandelingen die we kunnen bieden als huidtherapeut; van laserbehandelingen tot oedeemtherapie. Mijn doel als huidtherapeut is om mensen weer goed in hun vel te laten voelen.

Daniëlle Oostindie

Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Specialisaties:
- Permanente make-up
- hannah huidcoach / hannah bindweefselmassage;
- Dermatude Metatherapy behandeling
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude, Nouveau Contour en LavieSage.

Ik ben Daniëlle uit Nijkerk en sinds 1997 schoonheidsspecialiste. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Sauna Drome / Beauty Drome in Putten. In 2001 heb ik Jade daar leren kennen als collega schoonheidsspecialiste en zijn we vriendinnen geworden. Hartstikke leuk dat we nu weer collega's zijn!

Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up en hiervoor heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Nouveau Contour. In permanente make-up zetten heb ik veel ervaring en ik blijf trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken zoals de hairstroke techniek.
Mijn perfectionistische kant kan ik hier zeker op uiten en komt bij deze behandelingen goed van pas.
Al jaren ben ik groot fan van de producten van hannah en van de bindweefselmassage.
Wil je het beste uit je huid halen of wil je gewoon een goede huidbehandeling, plan dan een afspraak bij mij in. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.
Ik kijk uit naar je bezoek!

Ger-janne van Amersfoort

Receptioniste

Ik ben Ger-janne van Amersfoort. Sinds september 2012 werk ik met heel veel plezier bij Huidtherapie van Brakel als telefoniste/receptioniste voor de huidtherapeuten. Mijn vaste dagen zijn de maandag, dinsdag en vrijdag.

Als telefoniste/receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt als mensen bellen of bij ons binnen komen. Ook al ben ik geen huidtherapeut, toch probeer ik mijn steentje bij te dragen bij het creëren van een prettige sfeer in de praktijk, zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij ons. De ene keer doe ik dat door een luisterend oor te bieden, de andere keer door iets voor hem/haar te regelen.

Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog heel lang bij de praktijk te werken. Wie weet zien we elkaar snel!

Jade van Brakel

Huidtherapeut / schoonheidsspecialiste

Specialisaties:
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Rosacea
- hannah huidcoach en hannah bindweefselmassage;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Juliette Armand, Luka, Dermatude en LavieSage.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later een beroep wilde waarin ik zelfstandig ondernemer kon zijn en waarmee ik mensen kon helpen.
Mijn interesse in de huid is ontstaan doordat ik als kind veel problemen had met mijn huid.

Eerst heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd maar het gaf mij meer voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen.
Zodoende werd ik huidtherapeut en nam ik in 2003 een praktijk voor huid- en oedeemtherapie over in Barneveld. Deze praktijk was gevestigd in het spreekuurcentrum van de Gelderse Vallei.
Inmiddels zijn wij met een steengoed team van deskundige huidtherapeuten gevestigd aan de Churchillstraat 50 in Barneveld.

Naast het behandelen van huidproblemen vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw huid effectief en op een natuurlijke manier kunnen verbeteren en verjongen.

Ik kijk er naar uit om u van harte welkom te heten bij ons in de praktijk.

Laura Sleeking- van Pluuren

Huidtherapeut io

Mijn naam is Laura Sleeking- van Pluuren. Ik ben getrouwd en moeder van een lieve dochter van 5 jaar oud en ik woon in Nijkerk. Met veel plezier mag ik mijzelf voorstellen als nieuwe stagair bij huidtherapie van Brakel. Op mijn 16e ben ik begonnen in de wellness waar ik leerde wat gastvrijheid en servicegericht zijn is. Inmiddels zit ik 18 jaar in dit vak en ben ik nog steeds niet uitgeleerd. In 2019 ben ik begonnen aan de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Inmiddels zit ik alweer in het 4e en laatste jaar van deze opleiding. Ik kan oprecht zeggen dat ik van mijn hobby mijn vak heb gemaakt en dat maakt mij nog steeds iedere dag blij!
Het aankomende schooljaar ben ik op maandag werkzaam bij Huidtherapie van Brakel. Ik hoop u daar gauw te mogen ontmoeten.

Maartje van der Lee

Huidtherapeut io

Maartje van der Lee
Schoonheidsspecialiste en Huidtherapeut io

Specialisaties:
- Acne behandelingen
- Laserbehandelingen
- Cosmetische behandelingen
- Trainingen gevolgd bij Absolution.

Ik ben Maartje van der Lee, 32 jaar en ik woon in Huissen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond.
Sinds 2012 heb ik jaren gewerkt al schoonheidsspecialiste en ik heb zelfs mijn eigen salon gehad.
Toentertijd heb ik voor het beroep schoonheidsspecialiste gekozen omdat ik het belangrijk vind dat mensen letterlijk goed in hun vel zitten en daar lever ik graag een bijdrage aan.
Door de jaren heen ben ik mij verder blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen en heb ik diploma’s voor pedicure, nagelstyliste en drogisterij assistente. Maar daar haalde ik niet de voldoening uit die ik hoopte. Wat ik wel wist is dat ik met de huid en de mens wilde blijven werken.
Daarom heb ik mij aangemeld voor de opleiding huidtherapie. En met veel plezier volg ik de deeltijd opleiding in Den Haag.
Ik vind het fascinerend wat de huid, het grootste orgaan van ons lichaam, allemaal toe in staat is.

De woensdag, de donderdag middag en avond en de zaterdag om de week zijn mijn werkdagen.