Het Team

De huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel

Huidtherapie van Brakel, onder leiding van Jade van Brakel, is sinds 2003 gevestigd in Barneveld. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met Huidtherapie en uw huid is bij ons in de beste handen! Wij staan voor u klaar om het beste uit uw huid te gaan halen.

De huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel hebben ieder hun eigen specialisme. Mensen met rosacea uit het hele land komen naar ons toe voor de rosaceabehandelingen. Wij staan voor professionele zorg voor u en uw huid. Elke behandeling wordt uitgevoerd door huidtherapeuten die de huid als passie hebben maar ook verder kijken dan alleen maar naar uw huid. De huid kan ook van binnenuit verbeterd worden. U komt letterlijk en figuurlijk beter in uw vel te zitten.

Wilt u zo mooi mogelijk ouder worden?! Kom een Dermatude of hannah bindweefselmassage ervaren. U voelt na 1 behandeling al hoe uw huid hiervan opknapt. Wij zijn Dermatude Metatherapy specialisten van het jaar geworden!

De sfeer is ontspannen en in de huiselijke wachtkamer kunt u een lekkere kopje koffie of thee nuttigen.

Ons doel is om u uitstekend van dienst te zijn, want u en uw huid verdienen het beste! Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze praktijk.

Onze medewerkers

Jade van Brakel

Eigenaresse / huidtherapeut / schoonheidsspecialiste

Specialisaties:
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Rosacea behandelen volgens de werkwijze van de Rositta Kliniek in Assen;
- hannah huidcoach en hannah bindweefselmassage;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Juliette Armand, Luka, Dermatude en LavieSage.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later een beroep wilde waarin ik zelfstandig ondernemer kon zijn en waarmee ik mensen kon helpen.
Mijn interesse in de huid is ontstaan doordat ik als kind veel problemen had met mijn huid.

Eerst heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd maar het gaf mij meer voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen.
Zodoende werd ik huidtherapeut en nam ik in 2003 een praktijk voor huid- en oedeemtherapie over in Barneveld. Deze praktijk was gevestigd in het spreekuurcentrum van de Gelderse Vallei.
Inmiddels zijn wij met een steengoed team van deskundige huidtherapeuten gevestigd aan de Churchillstraat 50 in Barneveld.

Naast het behandelen van huidproblemen vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw huid effectief en op een natuurlijke manier kunnen verbeteren en verjongen.

Ik kijk er naar uit om u van harte welkom te heten bij ons in de praktijk.

Evelien Deinum

Huidtherapeut / orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur / orthomoleculair energetisch therapeut

Specialisaties:
- Oedeemtherapie;
- Acne;
- hannah huidcoach en hannah bindweefselmassage;
- Absolution gezichtsbehandelingen;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Juliette Armand en LavieSage.

Mijn naam is Evelien Deinum en ik werk vier dagen per week als huidtherapeut in Barneveld. Nadat ik in 2008 de vierjarige opleiding HBO Huidtherapie in Utrecht heb afgerond, heb ik een eenmanspraktijk in Diemen opgezet. Hier miste ik erg het contact met collega’s, dus toen ik een vacature tegenkwam bij Huidtherapie Van Brakel solliciteerde ik direct. Inmiddels werk ik hier sinds april 2013.

Ik wilde huidtherapeut worden, omdat het mij aanspreekt dat het vak een combinatie is van medisch, gezondheidszorg en contact met mensen. Wat ik bijzonder en mooi vind aan mijn vak is dat ik mensen met hun huidprobleem kan helpen en het geeft mij voldoening om te zien dat je iets kan betekenen voor iemand. De veelzijdigheid, het contact met de patiënten en de behandelingen is erg leuk en interessant. Verder werk ik hier met veel plezier vanwege een goede samenwerking met een fijn team.

In 2017 ben ik afgestudeerd als orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur en orthomoleculair energetisch therapeut. Hierdoor kan ik u uitstekend adviseren over de producten van LavieSage, voor huidverbetering van binnenuit.

Janine van Brakel

Huidtherapeut

Specialisaties:
- Rosacea behandelen volgens de werkwijze van de Rositta Kliniek in Assen;
- hannah huidcoach en hannah bindweefselmassage;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Juliette Armand en LavieSage.

In het jaar 2008 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de hogeschool in Utrecht. Met de opleiding ben ik begonnen omdat ik graag mensen help en omdat het een erg veelzijdig beroep is. De veelzijdigheid van behandelingen die wij als huidtherapeut aanbieden en de verschillende mensen die ik in de praktijk zie, spreekt mij aan. Een dag is nooit hetzelfde!
Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van rosacea en men komt hier vanuit het hele land voor naar onze praktijk. Mensen van hun rosacea afhelpen is het meest dankbare werk dat je maar kunt doen.
Zelf ben ik dol op de producten van het merk hannah en het geven van de hannah bindweefselmassage is zo leuk om te doen. Je ziet de huid direct opknappen!
Daarnaast is het een vak waarbij het nodig is om je te blijven ontwikkelen en dat vind ik fijn omdat ik van studeren houd.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van huidtherapeuten (NVH) en bij het Kwaliteitesregister. Kwaliteit staat in onze praktijk hoog in het vaandel!

Ik ben drie dagen per week werkzaam als huidtherapeut bij Huidtherapie van Brakel, namelijk op maandag, woensdag (ook de avond) en vrijdag.

Rianne Boon

Huidtherapeut

Specialisaties:
- Laserbehandelingen bij overbeharing, couperose, steelwratjes, pigment en ouderdomsvlekken;
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Acne;
- hannah huidcoach;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude en LavieSage.

Ik ben Rianne en ik ben in 2005 afgestudeerd als huidtherapeut. Sinds het najaar van 2017 ben ik werkzaam in Barneveld.
Voordat ik hier kwam werken heb ik ruim 10 jaar laserbehandelingen gegeven in het hele land. Die waren vooral gericht op huidverbetering, laserontharing en couperose. Na jarenlang op verschillende plaatssen in het land te werken kreeg ik in de zomer van 2017 de kans om in mijn eigen woonplaats Barneveld te gaan werken.

Eerlijk advies en goede kwaliteit zijn voor mij kernvoorwaarden als huidtherapeut. Daarbij vind ik het erg prettig om leuk persoonlijk contact met mijn patiënten/cliënten te hebben. Ik werk 3,5 dag per week en ik zie er naar uit u eens te mogen ontmoeten.

Daniëlle Oostindie

Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Specialisaties:
- Permanente make-up
- hannah huidcoach / hannah bindweefselmassage;
- Dermatude Metatherapy behandeling
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude, Nouveau Contour en LavieSage.

Ik ben Daniëlle uit Nijkerk en sinds 1997 schoonheidsspecialiste. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Sauna Drome / Beauty Drome in Putten. In 2001 heb ik Jade daar leren kennen als collega schoonheidsspecialiste en zijn we vriendinnen geworden. Hartstikke leuk dat we nu weer collega's zijn!

Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up en hiervoor heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Nouveau Contour. In permanente make-up zetten heb ik veel ervaring en ik blijf trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken zoals de hairstroke techniek.
Mijn perfectionistische kant kan ik hier zeker op uiten en komt bij deze behandelingen goed van pas.
Al jaren ben ik groot fan van de producten van hannah en van de bindweefselmassage.
Wil je het beste uit je huid halen of wil je gewoon een goede huidbehandeling, plan dan een afspraak bij mij in.
Ik kijk uit naar je bezoek!

Ger-janne van Amersfoort

Receptioniste

Ik ben Ger-janne van Amersfoort. Sinds september 2012 werk ik met heel veel plezier bij Huidtherapie van Brakel als telefoniste/receptioniste voor de huidtherapeuten. Mijn vaste dagen zijn de maandag, dinsdag en vrijdag.

Als telefoniste/receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt als mensen bellen of bij ons binnen komen. Ook al ben ik geen huidtherapeut, toch probeer ik mijn steentje bij te dragen bij het creëren van een prettige sfeer in de praktijk, zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij ons. De ene keer doe ik dat door een luisterend oor te bieden, de andere keer door iets voor hem/haar te regelen.

Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog heel lang bij de praktijk te werken. Wie weet zien we elkaar snel!