Het Team

De huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel

Huidtherapie van Brakel, onder leiding van Jade van Brakel, is sinds 2003 gevestigd in Barneveld. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met Huidtherapie en uw huid is bij ons in de beste handen! Wij staan voor u klaar om het beste uit uw huid te gaan halen.

De huidtherapeuten bij Huidtherapie van Brakel hebben ieder hun eigen specialisme. Mensen met rosacea uit het hele land komen naar ons toe voor de rosaceabehandelingen. Wij staan voor professionele zorg voor u en uw huid. Elke behandeling wordt uitgevoerd door huidtherapeuten die de huid als passie hebben maar ook verder kijken dan alleen maar naar uw huid. De huid kan ook van binnenuit verbeterd worden. U komt letterlijk en figuurlijk beter in uw vel te zitten.

Wilt u zo mooi mogelijk ouder worden?! Kom een Dermatude of hannah bindweefselmassage ervaren. U voelt na 1 behandeling al hoe uw huid hiervan opknapt. Wij zijn Dermatude Metatherapy specialisten van het jaar geworden!

De sfeer is ontspannen en in de huiselijke wachtkamer kunt u een lekkere kopje koffie of thee nuttigen.

Ons doel is om u uitstekend van dienst te zijn, want u en uw huid verdienen het beste! Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze praktijk.

Onze medewerkers

Jade van Brakel

Eigenaresse / huidtherapeut / schoonheidsspecialiste

Specialisaties:
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Rosacea behandelen volgens de werkwijze van de Rositta Kliniek in Assen;
- hannah huidcoach en hannah bindweefselmassage;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Juliette Armand, Luka, Dermatude en LavieSage.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later een beroep wilde waarin ik zelfstandig ondernemer kon zijn en waarmee ik mensen kon helpen.
Mijn interesse in de huid is ontstaan doordat ik als kind veel problemen had met mijn huid.

Eerst heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd maar het gaf mij meer voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen.
Zodoende werd ik huidtherapeut en nam ik in 2003 een praktijk voor huid- en oedeemtherapie over in Barneveld. Deze praktijk was gevestigd in het spreekuurcentrum van de Gelderse Vallei.
Inmiddels zijn wij met een steengoed team van deskundige huidtherapeuten gevestigd aan de Churchillstraat 50 in Barneveld.

Naast het behandelen van huidproblemen vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw huid effectief en op een natuurlijke manier kunnen verbeteren en verjongen.

Ik kijk er naar uit om u van harte welkom te heten bij ons in de praktijk.

Rianne Boon

Huidtherapeut

Specialisaties:
- Laserbehandelingen bij overbeharing, couperose, steelwratjes, pigment en ouderdomsvlekken;
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Acne;
- hannah huidcoach;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude en LavieSage.

Ik ben Rianne en ik ben in 2005 afgestudeerd als huidtherapeut. Sinds het najaar van 2017 ben ik werkzaam in Barneveld.
Voordat ik hier kwam werken heb ik ruim 10 jaar laserbehandelingen gegeven in het hele land. Die waren vooral gericht op huidverbetering, laserontharing en couperose. Na jarenlang op verschillende plaatssen in het land te werken kreeg ik in de zomer van 2017 de kans om in mijn eigen woonplaats Barneveld te gaan werken.

Eerlijk advies en goede kwaliteit zijn voor mij kernvoorwaarden als huidtherapeut. Daarbij vind ik het erg prettig om leuk persoonlijk contact met mijn patiënten/cliënten te hebben. Ik werk 3,5 dag per week en ik zie er naar uit u eens te mogen ontmoeten.

Amanda Zijl

Huidtherapeut

Ik ben Amanda en in augustus 2019 afgestuurd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Daarvoor heb ik eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Ik merkte al snel dat ik mijn kennis verder wou uitbreiden zodat ik mensen met huidaandoeningen kan helpen. Dit komt ook vooral doordat ik zelf mijn hele leven al eczeem heb. Hierdoor weet ik heel goed hoe het is om te leven met een huidaandoening. Daarnaast ben ik al jaren bezig met het effect van voeding op de huid, door mijn eigen ervaringen. Dit heeft enorm mijn interesse gewekt en heb ik veel kennis er in opgedaan. Deze kennis wil ik graag met andere delen, zodat we samen je huidaandoening kunnen verbeter.
Na 2 jaar te hebben gewerkt als vooral oedeemtherapeut, kreeg ik steeds meer het verlangen om echt huidaandoeningen te gaan behandelen. In Barneveld heb ik deze mooie kans gekregen en kan ik verder groeien als huidtherapeut. Je zult mij gaan zien op maandag t/m donderdag voor de rosacea behandelingen.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor huidtherapeuten (NVH) en bij het kwaliteitsregister. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.
Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Daniëlle Oostindie

Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Specialisaties:
- Permanente make-up
- hannah huidcoach / hannah bindweefselmassage;
- Dermatude Metatherapy behandeling
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Dermatude, Nouveau Contour en LavieSage.

Ik ben Daniëlle uit Nijkerk en sinds 1997 schoonheidsspecialiste. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Sauna Drome / Beauty Drome in Putten. In 2001 heb ik Jade daar leren kennen als collega schoonheidsspecialiste en zijn we vriendinnen geworden. Hartstikke leuk dat we nu weer collega's zijn!

Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in permanente make-up en hiervoor heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Nouveau Contour. In permanente make-up zetten heb ik veel ervaring en ik blijf trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken zoals de hairstroke techniek.
Mijn perfectionistische kant kan ik hier zeker op uiten en komt bij deze behandelingen goed van pas.
Al jaren ben ik groot fan van de producten van hannah en van de bindweefselmassage.
Wil je het beste uit je huid halen of wil je gewoon een goede huidbehandeling, plan dan een afspraak bij mij in.
Ik kijk uit naar je bezoek!

Ger-janne van Amersfoort

Receptioniste

Ik ben Ger-janne van Amersfoort. Sinds september 2012 werk ik met heel veel plezier bij Huidtherapie van Brakel als telefoniste/receptioniste voor de huidtherapeuten. Mijn vaste dagen zijn de maandag, dinsdag en vrijdag.

Als telefoniste/receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt als mensen bellen of bij ons binnen komen. Ook al ben ik geen huidtherapeut, toch probeer ik mijn steentje bij te dragen bij het creëren van een prettige sfeer in de praktijk, zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij ons. De ene keer doe ik dat door een luisterend oor te bieden, de andere keer door iets voor hem/haar te regelen.

Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog heel lang bij de praktijk te werken. Wie weet zien we elkaar snel!